نیاز به راهنمایی دارید؟

دوربین مداربسته مناسب آسانسور

یکی از مهمترین مواردی که در هر مکان عمومی مدنظر قرار میگیرد امنیت است. اهمیت حفظ امنیت محیط های مختلفی مانند اماکن مسکونی، اماکن عمومی، کارخانه ها، مراکز اداری و… بسیار بالا می باشد و به همین جهت شرکت های صنعتی بسیاری در سراسر دنیا تکنولوژی های متعددی را در زمینه بالا بردن امنیت اماکن مختلف ابداع و تولید می نماید. یکی از این تکنولوژی ها که تقریبا در هر مکان عمومی وجود آن لازم است دوربین مداربسته می باشد که در هر مکانی اعم از فروشگاه ها، فرودگاه ها، پارکینگ ها و بسیاری از اماکن دیگر برای بالا بردن ضریب امنیت به سیستم های نظارت تصویری (دوربین مداربسته) مجهز می شوند. اما یکی از مهمترین جاهایی که در هر فضای باید مجهز به دوربین شود ورودی کلی ساختمان و آسانسورها و ورودی طبقات می باشد .

CCTV ELEVATOR

دوربین مدار بسته آسانسور

اولین نکته مهم در مورد دوربین مداربسته ای که مناسب آسانسور است داشتن عدسی استاندارد است که محیط داخلی آسانسور را به خوبی بتواند پوشش دهد. معمولا برای رسیدن به بالاترین بازده از عدسی واید که دارای تکنولوژی WDR است استفاده می گردد همچنین دوربین مداربسته سوزنی و مخفی هم در این مکان ها بسیار پر کاربرد است. این دوربین ها از این نظر که مخفی هستند امکان سرقت آن ها نیز تقریبا صفر است و در عین حال برای داخل آسانسور بسیار کاربردی هستند. از مهمترین مواردی که باید دوربین مداربسته داخل آسانسور داشته باشد اتصال بی سیم است زیرا اگر به صورت کابلی وصل شود ممکن است هنگام بالا و پایین رفتن کابین آسانسور با قطعی مواجه شود از این رو برای پیشگیری و برطرف کردن این مشکل یک فرستنده در زیر کابین آسانسور نصب میکنند و یک گیرنده در دستگاه DVR که در سایر طبقات می تواند قرار گیرد. بدین وسیله تا حد زیادی از ایجاد نویز در تصاویر جلوگیری میشود.

CCTV ELEVATOR

مشخصات فنی دوربین مداربسته در آسانسور

دوربین های داخل آسانسور باید از مشخصات فنی مناسبی برخوردار باشند، استفاده از دوربین های دید در شب با استفاده از مادون قرمز تاثیر چندانی در ارتقای کیفیت سیستم امنیتی آسانسور نخواهد داشت. اما لنز Wide می تواند میدان دید مناسبی را دراختیار مشتریان قراردهد. میدان دید افقی و عمودی دوربین نصب شده در آسانسور باید به ترتیب ۸۵ و ۷۵ درجه در نظر گرفته شود تا بتوانیم تصویر مناسبی از درون آسانسور در اختیار داشته باشیم. بهتر است دوربین به گونه ای نصب شود که محور دید دوربین با خط افق زاویه ۴۵ درجه تشکیل دهد. بهره مندی از تکنولوژی WDR می تواند بسیار مفید فایده باشد چرا که ممکن است لنز دوربین در مقابل چراغ ها و منابع نور قرار گرفته و کارایی لازم را نداشته باشد.

انواع دوربین مداربسته مناسب برای نصب در آسانسور

  • دوربین های دام
  • دوربین های مکعبی
  • دوربین های مخفی

دوربین های دام :

دوربین مداربسته دام (DOME) نوعی از دوربین مداربسته می باشند که شکل ظاهری آنها به صورت گنبدی می باشد و به همین دلیل به نام دوربین های دام یا گنبدی شناخته می شوند. دوربین های دام به دلیل نوع نصب آنها که برای زیر سقف استفاده می شود مناسب نصب در آسانسور ها می باشند.

دوربین های مخفی:

دوربین های مخفی به دلیل اینکه می توانند از دید سارقان و مجرمان مخفی بمانند یکی از مناسب ترین گزینه ها برای نصب در آسانسورها می باشند. این دوربین ها معمولا به صورت تو کار نصب می شوند.

*لازم به ذکر است که نصب بدون مجوز دوربین های مخفی پیگرد قانونی دارد*

دوربین های مکعبی:

دوربین های مکعبی به دلیل نوع شکل بدنه آنها که به صورت مثلثی می باشد و قابلیت نصب در گوشه آسانسورها را دارند، یکی از پر کاربردترین دوربین هایی هستند که در نصب دوربین های آسانسور به کار می روند.

CCTV ELEVATOR

منبع تغذیه دوربین مداربسته آسانسور

یکی از مهم ترین تجهیزات به کار رفته در نصب دوربین مداربسته منبع تغذیه است, منبع تغذیه به جهت جلوگیری از اتصال مستقیم دوربین مداربسته به شبکه صورت می گیرد. دوربین مداربسته هر یک دارای انواع مختلفی هستند از این رو منابع تغذیه هریک بر اساس ولتاژی مصرفی آنها متفاوت است و علاوه بر ولتاژ مقدار جریان عبوری هم در تعیین منبع تغذیه تاثیر دارد. خرید منبع تغذیه برای دوربین مداربسته آسانسور امری پیچیده نیست فقط هنگامی که منبع تغذیه برای یک یا چند دوربین مداربسته مورد استفاده قرار گیرد بایستی کاربر به این مساله توجه بیش تری داشته باشد.

ویژگی های دوربین مدار بسته در آسانسور

  • نحوه انتقال دیتا
  •  استفاده از دوربین با بدنه مناسب
  • مجهز بودن دوربین به سنسور WDR
  • واید بودن لنز دوربین(وسعت دید زیاد)

با توجه به نقش بسیار مفیدی که دوربین‌ مداربسته در کاهش جرائم و افزایش ضریب امنیت محیط‌ های مختلف دارند، نصب این دوربین‌ ها نه ‌تنها منع قانونی ندارد بلکه از لحاظ قانونی، هر شخصی می‌تواند با رعایت چند قانون کوچک، به‌ راحتی این دوربین‌ ها را در مکان‌ های موردنظر خود نصب کند.

طبق قانون اگر مایل باشید در ملک شخصی خود دوربین مداربسته نصب کنید، موظف هستید تمامی همسایگان یا افرادی که مرتبا در اطراف ساختمان در رفت‌ و آمد هستند را از وجود دوربین مطلع سازید که این کار به‌ راحتی با نصب یک یا چند تابلو کوچک امکان‌ پذیر است.

CCTV ELEVATOR

همچنین نصب دوربین در مشاعات ساختمان‌های مسکونی مانند راه‌ پله، حیاط یا پارکینگ، به تایید کتبی اعضای مجمع ساختمان نیازمند است؛ بنابراین تمامی مراحل تهیه و نصب دوربین‌ مداربسته باید زیر نظر مدیر ساختمان انجام گیرد و در واقع مدیر ساختمان باید با توجه به نیاز آپارتمان، تعداد و محل قرارگیری دوربین‌ ها را تعیین کند. در این میان نصب دوربین در مکان‌ هایی همچون داخل منزل یا اتاق‌ خواب افراد، که به آنها محیط‌ های شخصی اطلاق می‌شود، از حساسیت بیشتری برخوردار بوده و بر اساس قوانین مربوطه، شخص یا افرادی که در آن محل رفت‌ و آمد دارند یا زندگی می‌کنند، باید از این امر مطلع شوند و سپس برای نصب این دوربین‌ ها مجوز رسمی تهیه گردد.

ناگفته نماند نصب دوربین مداربسته به ‌طوری ‌که سایر افراد حاضر در محل از وجود آن مطلع نگردند (مخفی باشد) تنها با کسب مجوز از مراجع قانونی مربوطه و در مدتی محدود امکان‌ پذیر است و اگر به هر دلیلی این دوربین‌ها به ‌صورت مخفی یا بدون مجوز نصب گردند، شخص خاطی تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد و مجازات خواهد شد.

نیاز به یک دوربین مداربسته دارید؟ با سام ایران تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت نام همکاری

برای ثبت نام همکاری و بهره مندی از تخفیفات ویژه یلدایی فرم زیر را تکمیل نمایید.