نیاز به راهنمایی دارید؟

آموزش رفع خرابی و قطعی دوربین مداربسته

رفع خرابی دوربین مداربسته


اگر دوربینمون خراب شد یا کار نکرد باید چیکار کنیم؟

امروز میخوایم رایج ترین مشکلات در خرابی دوربین مدرابسته رو با همدیگه بررسی کنیم و ببینیم چه اقدامات اولیه رو میتونیم انجام بدیم.

وقتی که دوربین مداربسته شما به مشکل بر میخوره ، اولین اقداماتی که باید انجام بدیم اینه که اول خونسردی خودمونو حفظ کنیم و قبل از ارسال محصول به گارانتی این موارد رو حتما چک کنیم:

1- زمانی که یک یا چندین دوربین مداربسته قطع شد موارد زیر چک شود:

-قطع تغذیه دوربین مداربسته که ممکنه به علت خرابی منبع تغذیه، کابل برق، خرابی فیش تغذیه و یا دوشاخه دوربین مداربسته (برای چک کردین قطعی برق دوربین مداربسته میتونید با ولت متر دوربین یا دستگاه رو چک کنیم)

نکته: مشکل در منبع تغذیه ممکنه موجب خرابی دوربین مداربسته بشه پس حتما باید چک بشه

2- قطع کابل دوربین مداربسته : که شامل قطع کابل تصویر مثل LAN و RG59 و همینطور قوی و قطعی نبودن اتصالات BNC یا شبکه…

اگر نویز در تصویر اتفاق افتاد برای چک کردن اون مشکل اول از همه کابل ها و اتصالات به صورت فیزیکی حتما چک شود. برای اینکار میتونید یه سر کابل رو اتصال کوتاه بدید و سر دیگر رو هم با اهم متر چک کنید. یا میتونید برای اطمینان دوربینیو که از سالم بودنش مطمعن هستید جهت تست جا به جا کنید.

3- یکی دیگر از دلایل پریدن تصویر و خط خطی شدن تصویر نویز کابل دوربین است که میتوانید با استفاده از ویدیو بالن جلوی این نویز تصویر رو بگیرید.

4- یکی دیگر از دلایلی که تصویر میتواند به مشکل بر بخورد، خرابی کانال های دستگاه و یا سوئیچ است که با جا به جا کردن سوئیچ یا دستگاه که از سلامت آن اطمینان داریم میتونید اونو چک کنید.

5- یکی دیگر از مشکلاتی که باعث عدم ضبط تصاویر میشه، تنظیمات نادرست دستگاه است برای مثال در همه دستگاه ها گزینه ای به عنوان overwrite در بخش تنظیمات هارد وجود داره که حتما دقت کنید این گزینه غیر فعال باشه. هارد دستگاه به محض پر شدن عملیات ضبط رو انجام نمیده اما اگر این گزینه فعال باشه دستگاه شروع به پاک کردن هارد و جایگزین کردن تصاویر میکند.

5- یکی دیگر از مشکلات رایج دوربین مداربسته سیاه و سفید شدن دوربین مداربسته است. برای رفع این مشکل، تنظیمات مرتبط با نوع تکنولوژی دوربین مداربسته حتما چک بشه. سنسور نور سنج حتما چک بشه که نور کافیو دریافت کنه مثلا کثیف نشده باشه، نشکسته باشه یا تار عنکبوتی یا چیزی مانعش نشده باشه. محل تصویر برداری حتما چک بشه که جسم سیقلی مثل آینه نور حاصل از پروژکتور IR رو بازتاب نده.

6- مشکلی بعدی قطع و وصل شدن تصویر دوربین مداربسته. برای این مشکل حتما فیش های BNC و سوکت ها، ابتدا و انتهای اتصالات حتما چک بشه و در صورت نیاز فیش هارا عوض کنید.

7- و اما شایع ترین مشکلات در دوربین مداربسته مشکل در انتقال تصویر دوربین مداربسته است. سوالات زیادی در این حوزه از ما پرسیده میشه مثل اینکه نرم افزار تصویر رو بالا نمیاره، تصاویر بالا میاد اما مشکل دارن، نرم افزار رو روی گوشی جدیدم نصب کردم اما تصویر بالا نمیاد و مشکلاتی از این قبیل. اما برای رفع این مشکل میتونید ار این موارد استفاده کنید:

  • راه اندازی مجدد نرم افزار دوربین مداربسته
  • استفاده از دستور ping و پیدا کردن دوربین مداربسته در شبکه
  • بررسی جدول ARP یا همون پروتکل تحلیل آدرس
  • ببرسی تداخل آدرس های IP
  • بررسی اتصالات ، منبع تغذیه و سوئیچ ها
  • بررسی کابل کشی دوربین مداربسته و سوئیچ ها
  • بررسی پسوورد هرکدوم از دوربین ها
  • بروز رسانی نرم افزار و فریمور سیستم
  • ریست دوربین مداربسته و تنظیمات آن یا همون ریست فکتوری

در پایان میتونید از این چند نکته ساده اما پر اهمیت استفاده کنید:

  • اطمینان حاصل کنید دستگاه به اینترنت متصل باشد
  • وصل بودن تلفن همراه به شبکه را چک کنید
  • حتما کد کاربری و رمز ورود به اپلیکیشن رو چک کنید
  • احتمال پایین بودن سرعت اینترنت در مبدا و مقصد رو چک کنید
  • توجه داشته باشین که هنگام استفاده از اپلیکیشن از نرم افزار های VPN استفاده نکرده باشید
  • ریست نرم افزار هم میتونه برای حل مشکل کمک کنه
  • یکی از کاربردی ترین راهکار ها، استفاده از آی پی استاتیک یا آی پی ثابت است که میتوانید با تماس با ارائه دهنده اینترنت، این قابلیت رو فعال کنید.

پس هر وقت دوربین مداربسته شما به مشکل خورد مواردی که گفته شد را حتما چک کنید و اگر با این راهکار ها مشکل حل نشد با گارانتی کننده دوربین یا دستگاه تماس بگیرید.

نیاز به یک دوربین مداربسته دارید؟ با سام ایران تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت نام همکاری

برای ثبت نام همکاری و بهره مندی از تخفیفات ویژه یلدایی فرم زیر را تکمیل نمایید.