نیاز به راهنمایی دارید؟

انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت(رادیویی)

انتقال تصویر دوربین مداربسته به معنای دیدن تصاویر دوربین های مداربسته بر روی هر وسیله ی دیگری به جز دستگاه ضبط DVR یا NVR است. با استفاده از این سیستم شما می توانید تصاویر دوربین مداربسته مکانی را که به آن دسترسی ندارید را مشاهده کنید. چندین راه برای انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت وجود دارد. در صورت وجود یک شبکه یکپارچه سیمی یا بی سیم بین محل ضبط تصاویر دوربین ها و محل دیدن آن ها، می توانید بدون نیاز به اینترنت عمل انتقال تصویر را انجام دهید. برای فواصل کم تا سطح صد متر می توان از شبکه های بیسیم و wifi استفاده کرد. انتقال تصویر برای فواصل طولانی به وسیله آنتن های رادیویی مانند نانواستیشن یا سیستم های شبکه ماهواره ای امکان پذیر خواهد بود.

انتقال تصویر بر روی موبایل بدون اینترنت

 برخی از مدل های دوربین های مداربسته انتقال تصویر به صورت وایرلس را انجام میدهند. با استفاده از این دوربین ها می توانید انتقال تصاویر را بر روی موبایل خود بدون نیاز به آی پی انجام دهید و تصاویر دوربین را مشاهده کنید. به این نکته توجه داشته باشید در این روش محدودیت مسافت وجود دارد و تا مسافت حدودا 100 متر تصویر را انتقال می دهند. در روش انتقال تصویر به روش وایرلس اگر مانعی در مسیر وجود داشته باشد، ممکن است انتقال با اختلال مواجه شود. استفاده از این روش از لحاظ امنیتی خیلی توصیه نمی شود. در هنگام استفاده از دوربین های مداربسته وایرلس و انتقال تصویر از این روش، احتمال هک شدن دوربین بالا می رود.

انتقال تصویر دوربین مداربسته از طریق آنتن رادیویی

یکی از روش های انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت، انتقال تصویر از طریق آنتن های رادیویی است. در این روش می توانید با نصب آنتن، تصاویر را به جایی که می خواهید انتقال دهید. توجه داشته باشید که استفاده از این روش هزینه بر است زیرا باید آنتن هوایی خریداری و نصب شود. هم چنین لازم است بدانید که در مسیر این آنتن ها نباید مانعی وجود داشته باشد و باید به صورت یک خط مستقیم روبه روی هم قرار بگیرند. در غیر این صورت در دریافت تصاویر با مشکل مواجه خواهید شد.

در این روش در صورتی که مسافت خیلی طولانی باشد امکانش هست که شخصی با نصب یک آنتن در مسیر آنتن های شما، شبکه شما را شنود کند و تصاویر دوربین را دریافت کند. البته احتمال این اتفاق بسیار کم است اما اگر بحث امنیت برایتان خیلی مهم است توصیه می شود از این روش استفاده نکنید.

روش های انتقال تصویر از طریق آنتن رادیویی

انتقال تصاویر در این روش به دو صورت انجام می شود: انتقال نقطه به نقطه و انتقال چند نقطه به یک نقطه

  • در روش نقطه به نقطه، آنتن های مبدا و مقصد به طور مستقیم روبه روی یکدیگر قرار می گیرند و هیچ مانعی سر راه آن ها قرار ندارد. به این ترتیب اطلاعات از مبدا به مقصد و بالعکس انتقال پیدا می کند. هزینه ی این عمل از کابل کشی کمتر است.
  • در روش چند نقطه به یک نقطه، یک مقصد و چند مبدا داریم. در این مدل ممکن است آنتن ها با هم تبادل اطلاعات داشته باشند. در صورتی که هر کدام از دوربین های مبدا به سمت آنتن مرکزی باشند، انتقال داده به درستی انجام می شود.

سه مدل آنتن های رادیویی

Flat: اولین نوع آنتن فلت است. این آنتن از زاویه تابش 90 درجه برخوردار است.

Sector: زاویه تابش آنتن های سکتور 120 درجه است و برای دکل های مخابراتی معمولا استفاده می شوند.

Omni: این نوع از آنتن ها برای اکسس پوینت ها (به معنی نقطه دسترسی است که در شبکه های وایرلس کاربرد دارد) معمولا استفاده می شوند. زاویه تابش آنتن های omni 360 درجه است.

نکاتی درباره نحوه نصب آنتن های رادیویی

فاصله: هر کدام از آنتن های رادیویی برد مخصوصی داشته و در فواصل خاصی اطلاعات را منتقل می کنند. پیشنهاد می شود قبل از تهیه آن ها فاصله مورد نظر را در نظر بگیرید.

باند فرکانس: جهت اتصال دو آنتن رادیو لازم است که در هر دو قسمت مبدا و مقصد باند کاری وجود داشته باشد. در تکنولوژی WIFI این دو عدد 2/5 و 5/9 است.

زاویه تابش: با توجه به اینکه آنتن ها باید مقابل یک دیگر قرار بگیرند، در زمان نصب باید زاویه تابش را در نظر گرفت.

پهنای باند: یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار پهنای باند است. برای اندازه گیری پهنای باند نرم افزار های مخصوصی وجود دارد که می توان از آن ها استفاده کرد.

فرکانس: انتخاب مسیر مناسب نقش مهمی در انتقال اطلاعات دارد. باید فرکانسی اتنخاب شود که مسیر خلوت تری دارد. نویز و ارتفاع از دیگر عوامل تاثیر گذار به شمار می آیند.

مزایا و معایب انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت

از مزایای انتقال تصویر بدون اینترنت می توان توانایی انتقال تصاویر دوربین مداربسته با سرعت بالا را نام برد. در انتقال تصویر با استفاده از اینترنت این عمل کند تر انجام می شود. محدود بودن فاصله انتقال از معایب این روش به شمار می رود، فقط در فاصله های مشخص شده می توان تصاویر را ارسال و دریافت کرد.

مشاهده ی تصاویر دوربین مداربسته در کامپیوتر بدون اینترنت

برای انجام این کار لازم است که سیستم شما به شبکه داخلی سازمان متصل باشد. در ادامه مراحل زیر را انجام دهید:

  • وارد اینترنت اکسپلور شوید.
  • در منوی Tools گزینه ی Internet Options را انتخاب کنید.
  • گزینه ی Security بالای صفحه را انتخاب کرده و سپس Custom Level را بزنید.
  • با باز شدن پنجره ی تنظیمات امنیتی گزینه ی Active X Controls را پیدا کنید. سپس آن را با Prompt یا Enable فعال کنید.
  • در انتها تغییرات را با کلیک بر روی OK ثبت کنید.
  • اکنون IP دوربین مداربسته را در سیستم پیدا کنید.

بدین ترتیب شما می توانید تصاویر دوربین مداربسته را از طریق شبکه Local خود ببینید.

نصب دوربین مداربسته بدون اینترنت

سیستم های مداربسته از نظر نوع تکنولوژی به دو دسته سیستم های مداربسته آنالوگ و تحت شبکه IP تقسیم می شوند. به طور کلی برای نصب دوربین مداربسته نیازی به اینترنت نیست. برای انتقال تصویر دوربین مداربسته در مکانی دورتر از دوربین و دیدن تصاویر در دستگاهی مانند گوشی همراه یا تبلت، نیاز به اینترنت داریم. با وصل کردن دوربین مداربسته آنالوگ به DVR و دوربین IP به NVR، عملیات ضبط فیلم دوربین مداربسته بدون اینترنت انجام می شود. با انجام این کار تمامی تصاویر در هارد دستگاه ضبط شده و به صورت همزمان می توانید در مانیتور تصاویر را مشاهده کنید.

نیاز به یک دوربین مداربسته دارید؟ با سام ایران تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت نام همکاری

برای ثبت نام همکاری و بهره مندی از تخفیفات ویژه یلدایی فرم زیر را تکمیل نمایید.