نیاز به راهنمایی دارید؟

دوربین کنترل سرعت پلیس چگونه کار میکند؟

دوربین کنترل سرعت

دوربین کنترل سرعت یا دوربین کنترل ترافیک امروزه جزو جدای نا پذیری از سیستم پلیس راهور است که به کمک آن میتوان تخلفاتی مانند سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز، عبور از چراغ قرمز و… را تشخیص و ثبت نمود و تا حد زیادی از بروز تخلفات رانندگی و تصادفات جاده ای جلوگیری کرد. اما به راستی این دوربین ها چگونه عمل میکنند؟ برای بررسی این پرسش تا پایان آموزش با ما همراه باشید.

موضوعات آموزش:

  1. دوربین کنترل سرعت در چه فاصله ای فعال میشود
  2. دوربین کنترل ترافیک چگونه کار میکند
  3. انواع تکنولوژی کنترل سرعت پلیس راهور
  4. انواع دوربین کنترل سرعت
  5. محل دوربین های کنترل سرعت پلیس
  6. اپلیکیشن تشخیص دوربین های کنترل سرعت پلیس راهور
دوربین کنترل سرعت 1
دوربین کنترل سرعت 1

1.دوربین کنترل سرعت در چه فاصله ای فعال میشود؟

دوربین های کنترل سرعت میتوانند در هر شرایط آب هوایی و تا سرعت 250 کیلومتر بر ساعت را تشخیص داده و ثبت نمایند. بسیار مشاهده کرده ایم که رانندگان برای جلوگیری جریمه دوربین های کنترل سرعت، سرعت خود را هنگام رسیدن به دوربین کم میکنند. اما این تصور کاملا اشتباه است چراکه دوربین کنترل سرعت SPECS از فاصله 75 متری تا 25 کیلومتری را تحت کنترل دارد. همچنین این دوربین ها میتوانند آمار ترافیک و تردد وسایل نقلیه را به پایگاه داده انتقال دهند.

دوربین کنترل سرعت 2
دوربین کنترل سرعت 2

2.دوربین کنترل ترافیک چگونه کار میکند؟

دوربین های کنترل ترافیکی با استفاده از تکنولوژی تشخیص پلاک (ANRP) میتواند پلاک خودرو متخلف را ثبت نماید. دوربین های کنترل سرعت به طور کلی شامل یه فرستنده و یک گیرنده رادیویی است. فرستنده در جریان الکتریکی نوسان ایجاد کرده که در نتیجه باعث افزایش و کاهش ولتاژ جریان در فرکانس مشخص میشود. وقتی در جریان الکتریکی نوسان ایجاد کنید، انرژی به صورت موج الکترومغناطیسی در هوا حرکت میکند. در گیرنده برعکس همین عملکرد اتفاق می افتد. یعنی امواج الکترو مغناطیسی تبدیل به جریان میشود.

دوربین کنترل سرعت 3
دوربین کنترل سرعت 3

3.انواع تکنولوژی کنترل سرعت پلیس راهور

دوربین های کنترل سرعت از تکنولوژی های متفاوتی استفاده میکنند.

لوپ: حسگر های الکترومغناطیس که در کف خیابان ها نصب میشوند.

رادار: از دوربین های رادار برای مشخص شدن اختلاف سرعت ما و سوژه استفاده میشوند. چنانچه این نوع دوربین روی خودرو نصب شود نتیجه اختلاف سرعت ما و وسیله نقلیه جلویی خواهد بود.

لیزر: دوربین های دستی که اکثرا توسط پلیس استفاده میشود از این نوع است. این دوربین ها در نور خیلی کم هم کار میکنند و دارای فلش مادون قرمز هستند.

پردازش تصویر: تکنولوژی پردازش تصویر با هدف تجزیه و تحلیل ترافیک شهری استفاده میشود و با دقت بالایی میتواند تخلفات را ثبت نماید. این سیستم شامل یک دوربین تصویر برداری و یک نرم افزار Matlab که روی رایانه نصب میشود میباشد.

4.انواع دوربین کنترل سرعت

به طور کلی دوربین های کنترل سرعت به سه دسته تقسیم میشوند:

  • دوربین های کنترل سرعت ثابت: این نوع از دوربین های کنترل سرعت به صورت ثابت در جاده ها و بزرگره ها نصب میشوند و قابلیت ثبت سرعت و پلاک خودرو را دارا هستند. تکنولوژی این دوربین ها اکثرا راداری، لوپ یا لیزری هستند.
  • دوربین های کنترل سرعت خودرویی: این نوع دوربین عموما روی خودروی های پلیس راهور نصب میشوند و از نوع راداری میباشند. از این نوع دوربین ها برای سنجش اختلاف سرعت خودرو ها و خودرو پلیس استفاده میشوند.
  • دوربین های کنترل سرعت دستی: این نوع دوربین ها قابل حمل بوده و در هر جاده ای قابل نصب میباشند. تکنولوژی این دوربین ها از نوع لیزری و راداریست.

5.محل دوربین های کنترل سرعت پلیس

دوربین های کنترل سرعت عموما در جاده ها و بزرگراه ها و حداقل با فاصله 200 متر روی چراغ های راهنمایی و یا روی پایه های مستقل نصب میشوند. این دوربین ها میتوانند سرعت خودرو ها را تا فاصله 10 کیلومتر ثبت کنند. اگرچه دوربین های کنترل سرعت نمی توانند نقش حضور پلیس را در جاده ها اجرا کنند اما توانسته اند با بازدارندگی خود از تصادفات جاده ای تا حد زیادی جلوگیری نمایند.

6.اپلیکیشن تشخیص دوربین های کنترل سرعت پلیس راهور

اپلیکیشن های امروزی میتوانند دوربین های کنترل سرعت را روی نقشه به شما نشان دهند. این اپلیکیشن ها به تازگی توسط رانندگان زیاده استفاده میشود. شیوه کار این اپلیکیشن ها به این صورت است که راننده را قبل رسیدن به دوربین کنترل سرعت مطلع میسازد تا از سرعت خود بکاهد و شامل جریمه تخلف رانندگی نشود.

نیاز به یک دوربین مداربسته دارید؟ با سام ایران تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت نام همکاری

برای ثبت نام همکاری و بهره مندی از تخفیفات ویژه یلدایی فرم زیر را تکمیل نمایید.